صفحه اصلي ارتباط باما
رویدادها

1391/10/13 چهارشنبه نشست شوراي ستادهاي امر به معروف و نهي از منکر دانشگاه‌هاي استان قم برگزار شد نشست شوراي ستادهاي امر به معروف و نهي از منکر دانشگاه‌هاي استان قم در سالن کنفرانس انديشه دانشگاه قم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي نهاد رهبري دانشگاه‌هاي استان قم، دبير ستاد احياء امر به معروف و نهي از منکر استان قم در جمع اعضاء ستاد احياء امر به معروف دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالي استان قم اولين وظيفه‌ي ستاد را احياء فرهنگ امر به معروف و نهي از منکر دانست.

حجت‌الاسلام سليم‌زاده به موقعيت و جاذبه‌هاي استان قم اشاره کرد و گفت: احياء و ترويج امر به معروف و نهي از منکر در استان قم از ضرورت بيشتري برخوردار مي‌باشد.

وي افزود: امر به معروف و نهي از منکر يک فريضه‌ي مظلوم ديني است که علي‌رقم تأکيدات مکرر ائمه اطهار(ع) بدان توجه نمي‌شود.

گفتني است: سرپرست دانشگاه قم و رئيس نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌هاي استان قم نيز در اين نشست به ايراد سخنراني پرداختند و در پايان اعضاء ستادهاي احياء امر به معروف و نهي از منکر دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالي استان نيز ديدگاه‌ها و نقطه‌نظرات خود را مطرح کردند.
تعداد بازديد اين صفحه: 6055
خانه | بازگشت | حريم خصوصي كاربران |